Maria Casas Biòloga

Maria Casas, biòloga S L és una empresa dedicada a la venda al detall de productes d’herboristeria, cosmètica natural, complement dietètic i alimentació especial, natural i ecològica. En tots aquests vessants oferim selecció de productes amb experiència i coneixement tècnic.

Aquest projecte va començar l’any 1987 i enguany fem 35 anys! A partir d’una afició i uns estudis varem iniciar un projecte de d’apropament de formes tradicionals associat al coneixement de primera línia. Varem creure i creiem que el que feien els nostres besavis i besàvies tenia un sentit, i nosaltres havíem d’intentar explicar-ho amb la tecnologia d’avui. Així triem bons productes per a davant de tot per a posar-los al servei de tots els clients que ens fan confiança.

Objectius

En l’actualitat disposem d’una botiga en el barri del Clot de Barcelona, “Herbolari Maria Casas, biòloga” .

Hem volgut adaptar-nos als canvis dels anys mantenint el llistó de qualitat tant alt com hem sabut. Aquest convenciment per part de tot el nostre equip ha estat fonamental i serà sens dubte prevalent en el futur.

Continuem amb il·lusió i moltes idees noves per compartir amb tothom.

Productes d’herboristeria
Apicultura
Complement dietètic
Alimentació especial, natural i ecològica
Cosmètica natural

Productes d’herboristeria

A la nostra botiga hi podeu trobar plantes remeieres, aromàtiques i culinàries. Segons els vostres comentaris podem triar les herbes més adients.

Apicultura

Mels de tots tipus, de taronger, de romaní, d’eucaliptus; la darerra incorporació és de cap d ‘ase (cantueso). També hi trobareu pol.len de la península, així com gelea reial amb un % de HDA garantit. També espelmes de cera d’abella.

Complement dietètic

Els millors complements dietètics, ja siguin bàsics o especialitzats, adaptats a les teves necessitats. Complexes vitamínics, elements minerals, acids grassos poliinsatutats entre d’altres.

Alimentació especial, natural i ecològica

Alimentació especial, que podem triar-la segons el que ens comentis. Aliments ecològics seleccionats amb tot el nostre coneixement i esforç.

Cosmètica natural

Els cosmètics naturals i ecològics que us podem aconsellar són extraordinaris i els podeu provar a la nostra botiga per tal de fruir-ne i escollirlos de forma acertada.