Maria Casas, biòloga S L és una empresa dedicada a la venda al detall de productes d’herboristeria, cosmètica natural, complement dietètic i alimentació especial, natural i ecològica. En tots aquests vessants oferim selecció de productes amb experiència i coneixement tècnic.

Aquest projecte va començar l’any 1987 i enguany hem fet 25 anys! A partir d’una afició i uns estudis varem iniciar un projecte de d’apropament de formes tradicionals associat al coneixement de primera línia. Varem creure i creiem que el que feien els nostres besavis i besàvies tenia un sentit, i nosaltres havíem d’intentar explicar-ho amb la tecnologia d’avui. Així triem bons productes per a davant de tot per a posar-los al servei de tots els clients que ens fan confiança.  

En l’actualitat disposem de tres botigues, dues a Barcelona “Herbolari Maria Casas, biòloga” i una a Sant Antoni de Vilamajor (Montseny) “ Herbolari La Nyoca “.

Hem volgut adaptar-nos als canvis dels anys mantenint el llistó de qualitat tant alt com hem sabut. Aquest convenciment per part de tot el nostre equip ha estat fonamental i serà sens dubte prevalent en el futur.

Continuem amb il·lusió i moltes idees noves per compartir amb tothom.

info@mariacasasbiologa.es


VEURE VIDEOENTREVISTA EN RÀDIO
escuchar entrevista

::XIX CONCURS FOTOGRÀFIC  

 

L'enhorabona a tots els
concursants

esperem la seva participació!

 

:: Sant Ponç 11 Maig 2013   
:: Exposició fotogràfica

de plantes medicinals

 

:: VISITA Col·legi